Recursos útils sobre el coronavirus

En aquest article anirem recollint recursos útils per aquest temps de pandèmia i per estar informat. Contribueix i envia’ns les teves aportacions! Actualitzat [19/05/20]

 

Desescalapp

https://www.desescalapp.com/

https://www.desescalapp.com/

Telegram

https://t.me/salutcat Salut de la Generalitat de Catalunya

GestioEmocional.cat

screenshot-gestioemocional.catsalut.cat-2020.04.14-07_34_20(1)

L’objectiu d’aquesta aplicació web és oferir eines per a l’avaluació i la millora de la salut emocional, i l’accés a recursos professionals, durant aquest temps de confinament.

https://gestioemocional.catsalut.cat/

Afectacions pel coronavirus

screenshot-app.powerbi.com-2020.04.01-09_51_17

Aplicació del Departament de Salut que mostra les dades actualitzades d’afectats per municipi. Entra al web

Certificat autoresponsable de desplaçament en el marc de l’estat d’alarma per la crisi sanitària per la COVID-19

screenshot-confinapp.gencat.cat-2020.03.24-10_29_16https://confinapp.gencat.cat/
Formulari en línia, que després d’emplenar-lo, genera un enllaç per accedir al certificat digital. Desant l’enllaç, hi podràs accedir sempre que ho necessitis, des del mòbil o la tauleta.

Com que no és obligatori signar el formulari, no cal imprimir-lo: només cal que duguis la versió digital dins del teu dispositiu mòbil.

Stop Covid19 CAT

screenshot-canalsalut.gencat.cat-2020.03.25-18_20_13http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/stop-covid19-cat/
App desenvolupada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha activat una nova eina tecnològica, que permet fer un autodiagnòstic per detectar la malaltia, fer un seguiment dels pacients, veure com evoluciona la pandèmia a Catalunya i afavorir la presa de millors decisions.
Gratuïta i disponible en iOS i Android. Requereix l’acreditació personal a través del Codi d’Identificació Personal (CIP) -que hi ha a la targeta sanitària- i activar la geolocalització del dispositiu mòbil.

FrenaLaCurva
https://frenalacurva.net

 

Publicat per ramonoromi

Persona. Educador. Des de fa més de 18 anys, dinamitzador del gòTIC Ajuntament de Tàrrega (Lleida). Tècnic en projectes culturals i participatius. Assessor digital a entitats socials i administracions locals. Àmplia experiència com a formador, tant en entorns virtuals com presencials. Gran experiència en acompanyament i animació de grups. Expert en disseny i comunicació en els Nous Mitjans. Consultor TIC i col·laborador en diversos mitjans de comunicació (Ràdio Tàrrega, Nova Tàrrega, Revista Estris,...) Moc els ulls.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: