CC3 / llibres & xarxa

Ni el confinament domiciliari ni el coronavirus aturaran les nostres ganes de celebrar la nostra Festa de Sant Jordi i la Diada del Llibre.

En aquesta tercera Càpsula Confinada (CC) volem proposar-te descobrir un seguit de recursos i eines TIC que ens faciliten l’accés a la lectura, de manera gratuïta i legal.

Qui? | L’activitat és oberta i gratuïta per a tothom. Si abans, ens avises de la teua participació a gotic@tarrega.cat o a través dels perfils socials, ens ajudes a organitzar-nos.

Quan? | Divendres, 24 d’abril, a les 12 hores

Com? | Des de casa teua, a través de l’aplicació mòbil Jisti Meet.

Algunes indicacions a tenir en compte:

  1. Es prega la màxima puntualitat.
  2. Després de donar-nos la benvinguda i presentar-nos, la persona dinamitzadora realitzarà la presentació de les principals funcions de l’eina, en versió web i mòbil)
  3. Finalment s’obrirà un torn de paraules (amb el sistema de ma alçada) per a la conversa.
  4. Si la tecnologia no ens falla, la sessió serà gravada i redifosa per les xarxes. El fet de participar-hi suposa el consentiment d’autorització de dret d’imatges.
  5. Et demanem connectar el micro només quan hagis de parlar. Quan no l’utilitzes, cal que el micròfon et surti ratllat: això indica que està silenciat. Si no és així, fes-hi un toc per mutejar-lo. Amb un altre toc, el podràs activar quan vulguis parlar.
  6. Si hi ha problemes de connexió, només farem servir l’àudio i també tancarem la càmera web.

Moltes gràcies per participar!

Publicat per ramonoromi

Persona. Educador. Des de fa més de 18 anys, dinamitzador del gòTIC Ajuntament de Tàrrega (Lleida). Tècnic en projectes culturals i participatius. Assessor digital a entitats socials i administracions locals. Àmplia experiència com a formador, tant en entorns virtuals com presencials. Gran experiència en acompanyament i animació de grups. Expert en disseny i comunicació en els Nous Mitjans. Consultor TIC i col·laborador en diversos mitjans de comunicació (Ràdio Tàrrega, Nova Tàrrega, Revista Estris,...) Moc els ulls.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: