CC7 / així’ns, què hem de fer?

Com prova la fase 2 de la desescalada i l’adaptació cap a aquesta nova normalitat?
No sé si ho tens present, però fa més de dos mesos vam inaugurar aquest espai web, tot compartint virtualment el vermut, coincidint amb l’entrada al confinament.

Des de llavors, hem compartit 10 reptes/accions TIC i mitja dotzena de sessions confinades en directe. Una cinquantena llarga de persones heu participat dels nostres reptes i més d’un miler, hi han accedit i n’han fet ús. Moltes gràcies a totes per donar-hi valor!

Per celebrar l’entrada a aquesta nova fase, i per anar tancant el cercle, ens agradaria convidar-te a prendre la fresca, tot fent un refrec o una orxata, encara de manera virtual.

Volem compartir una estona amb tu, per parlar sobre com es prepara el teu estiu i perquè ens expliquis els teus projectes. Per part nostra, des del gòTIC Ajuntament de Tàrrega, comencem a imaginar com serà lo #gòTICestiu20. Ens agradaria comptar amb tu, per pensar què i com podem fer durant aquests mesos que venen.

Quan? Dimecres 10 de juny, a les 19 hores

Com? Des de casa teua, a través de l’aplicació web & mòbil Jisti Meet.

  • Amb el mòbil, obre l’app i entra a la sala acasaambelgotic
  • Des de l’ordinador, amb Google Chrome, fes clic a meet.jit.si/acasaambelgotic

Com sempre, l’activitat és oberta i gratuïta per a tothom. Si abans, ens avises de la teua participació a gotic@tarrega.cat o a través dels perfils socials, ens ajudes a organitzar-nos.


Algunes indicacions a tenir en compte:

  1. Es prega la màxima puntualitat.
  2. Després de donar-nos la benvinguda i presentar-nos, la persona dinamitzadora realitzarà la presentació de les principals funcions de l’eina, en versió web i mòbil)
  3. Finalment s’obrirà un torn de paraules (amb el sistema de ma alçada) per a la conversa.
  4. Si la tecnologia no ens falla, la sessió serà gravada i redifosa per les xarxes. El fet de participar-hi suposa el consentiment d’autorització de dret d’imatges.
  5. Et demanem connectar el micro només quan hagis de parlar. Quan no l’utilitzes, cal que el micròfon et surti ratllat: això indica que està silenciat. Si no és així, fes-hi un toc per mutejar-lo. Amb un altre toc, el podràs activar quan vulguis parlar.
  6. Si hi ha problemes de connexió, només farem servir l’àudio i també tancarem la càmera web.

Moltes gràcies per participar!

Publicat per ramonoromi

Persona. Educador. Des de fa més de 18 anys, dinamitzador del gòTIC Ajuntament de Tàrrega (Lleida). Tècnic en projectes culturals i participatius. Assessor digital a entitats socials i administracions locals. Àmplia experiència com a formador, tant en entorns virtuals com presencials. Gran experiència en acompanyament i animació de grups. Expert en disseny i comunicació en els Nous Mitjans. Consultor TIC i col·laborador en diversos mitjans de comunicació (Ràdio Tàrrega, Nova Tàrrega, Revista Estris,...) Moc els ulls.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: